ELITE FS 7" NO XD ROW-ΚΩΔ15702-001

Νέο προϊόν

ELITE FS 7" NO XD ROW-ΚΩΔ157022-001

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 054,00 €

Κατόπιν παραγγελίας

- +

Add to compare

 
Περισσότερες Πληροφορίες

ELITE FS 7" NO XD ROW-ΚΩΔ157022-001

Το Elite FS συνδυάζει τη δύναμη όλων των εργαλείων εύρεσης ψαριών της Lowrance, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ανάλυσης ActiveTarget ™ Live Sonar σε μια οθόνη που είναι εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση.

Το νέο σύστημα ψαρέματος Elite (FS) σάς παρέχει πρόσβαση στην πλήρη σειρά εργαλείων εύρεσης ψαριών Lowrance, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών σόναρ ActiveTarget ™, Active Imaging ™ και συμβατότητας με ένα ευρύ φάσμα επιλογών γραφημάτων για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο νερό .

Το Elite Fishing System (FS) συνδυάζει τη δύναμη των δοκιμασμένων και νεότερων εργαλείων εύρεσης ψαριών της Lowrance με μια πιο προσιτή οθόνη που είναι πιο εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση. Από ενσωματωμένη υποστήριξη για ActiveTarget ™ ζωντανό σόναρ και εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης Active Imaging ™ με χαμηλό σόναρ CHIRP, SideScan και DownScan Imaging ™ έως συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα επιλογών γραφήματος, το Elite FS σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να βρείτε και να πιάσετε περισσότερα ψάρια . Βρείτε περισσότερα ψάρια με αποδεδειγμένο Lowrance Sonar. Δείτε τη δομή και το κάλυμμα με ένα νέο επίπεδο εκλεπτυσμένης λεπτομέρειας και σε ένα εύρος που δεν ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία απεικόνισης δομών με το σόναρ Active Imaging ™ 3 σε 1 με CHIRP, SideScan και DownScan με το FishReveal ™. Αποκτήστε τα καλύτερα του σόναρ CHIRP και του DownScan Imaging ™ σε μία οθόνη με το FishReveal, ένα αποκλειστικό Lowrance που σας βοηθά να αναγνωρίζετε εύκολα τα ψάρια από τη δομή και να καλύπτετε εικόνες με λεπτομερείς DownScan. Στοχεύστε το Fish Live με το νέο Active Sonar ™ Live Sonar. Ψάρια πιο έξυπνα όταν γνωρίζετε ακριβώς τι κάνουν τα ψάρια σε πραγματικό χρόνο με το ActiveTarget ™ Live Sonar. Απολαύστε την υψηλή ανάλυση των κινήσεων των ψαριών, παρακολουθώντας τα καθώς κολυμπούν μέσα και γύρω από το κάλυμμα.Παρακολουθήστε την ανταπόκρισή τους σε πραγματικό χρόνο στο δέλεαρ σας και θα ξέρετε εάν η τρέχουσα τεχνική σας λειτουργεί ή εάν ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Πλήθος επιλογών γραφήματος. Προεγκατεστημένο με έναν παγκόσμιο βασικό χάρτη, οι οθόνες Elite FS προσφέρουν συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα επιλογών γραφήματος, όπως C MAP, Navionics® και άλλα.

Χαρακτηριστικά:

Το ActiveTarget ™ Live Sonar είναι έτοιμο.
Ενεργή απεικόνιση 3 σε 1 έτοιμη.
FishReveal ™.
Περιλαμβάνει παγκόσμιο βασικό χάρτη, καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιλογών γραφήματος, όπως C MAP, Navionics® και άλλα.
C MAP® Easy Routing, Navionics® Autorouting δυνατότητα.
C MAP Genesis Live χαρτογράφηση στην οθόνη.
Οθόνη αφής πολλαπλής αφής υψηλής ανάλυσης.
Ενσωματωμένη ασύρματη σύνδεση NMEA 2000® και Ethernet.
Πλήρης έλεγχος οθόνης αφής των αγκυρίων Power Pole® και Ghost® Trolling Motor.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

16 προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

QR code

Μενού

Σύγκριση 0