SUZUKI DF300AP

Νέο προϊόν

 SUZUKI DF300AP - MHXANH SUZUKI ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Add to compare

 
Περισσότερες Πληροφορίες

SUZUKI DF 300 AP

 Με περισσότερη τετράχρονη ιπποδύναμη από ποτέ άλλοτε, αυτή η νέα μηχανή της Suzuki προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, επιτάχυνση , οικονομία  και επιδόσεις από οποιαδήποτε άλλη εξωλέμβια έχει κατασκευάσει ποτέ η Suzuki.


Εφοδιασμένη πλέον με σύστημα Lean Burn για αισθητή  οικονομία καυσίμου και με σύστημα   SSR (Suzuki  Selective  Rotation) για να μπορεί να γίνεται και αριστερόστροφη με  μιά απλή επέμβαση στο ηλεκτρικό κύκλωμα του κινητήρα.

Επίσης μπορεί να εφοδιαστεί με σύστημα Troll mode για να ρυθμίζετε το ρελαντί ανά 50σαλ και μέχρι τις 1200 σαλ , χρήσιμο για συρτή η ρυμούλκηση.

Με  χωρητικότητα 4.0 λίτρα , 6κύλινδρο κινητήρα σε σχήμα V με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και 4 βαλβίδες στον κάθε κύλινδρο, μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, και νέο πόδι που διαθέτει δύο εισαγωγές νερού (ψηλή και χαμηλή). Ποτέ δεν έχετε νιώσει τόση μεγάλη δύναμη στα χέρια σας. Αλλά μην ανησυχείτε, με το προηγμένο ηλεκτρονικό χειριστήριο και το σύστημα ελέγχου ταχυτήτων, θα έχετε πάντα τον έλεγχο.

 

Για να εξασφαλίσετε την καλή λειτουργία και αξιοπιστία της μηχανής σας, διαβάστε προσεχτικά και κατανοήστε πλήρως το εγχειρίδιο του ιδιοκτήτη πριν από οποιαδήποτε χρήση. Κατά τη διάρκεια πλεύσης κρατάτε πάντα αποστάσεις ασφαλείας και πάντα να απολαμβάνετε το υγρό στοιχείο (θάλασσα, λίμνη, ποτάμι) με βασικό γνώμονα την δική σας ασφάλεια καθώς και αυτή των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Να φοράτε πάντα την κατάλληλη ενδυμασία σε σχέση με την θερμοκρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος καθώς και εγκεκριμένο ατομικό σωσίβιο.

 
Χαρακτηριστικά
HP max300 ΗΡ
 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

19 προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:

QR code

Recently Viewed

Μενού

Σύγκριση 0