Αγορά σκάφους: 4+1 παράγοντες για να σε βοηθήσουν στην επιλογή του

Αγορά σκάφους: 4+1 παράγοντες για να σε βοηθήσουν στην επιλογή του

Αγορά σκάφους: 4+1 παράγοντες για να σε βοηθήσουν στην επιλογή του:

   

 

 

 

 

 

Σκοπεύεις να αγοράσεις σκάφος; Εχεις και τον προαπαιτούμενο προϋπολογισμό όμως δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Σίγουρα θα έψαξες όσους φίλους και γνωστούς σου έχουν σκάφος για να ρωτήσεις:

 Ποιο είναι το καλύτερο; Φουσκωτό ή πολυεστερικό; Ποια μέτρα είναι τα κατάλληλα;

Και πολλές άλλες απορίες που είναι φυσιολογικό να υπάρχουν κυρίως αν τώρα θα μπεις στον κόσμο της ναυτιλίας και των σκαφών.

 

Η αγορά σκάφους είναι σημαντική υπόθεση και καλό είναι όταν θα επιλέξεις να έχεις μελετήσει καλά και τι είναι αυτό που θέλεις και τις τεχνικές του προδιαγραφές ,για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά σου.

 

Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου για να έχεις έναν οδηγό αναζήτησης:

 

1)Για ποιο λόγο θέλεις να αγοράσεις ένα σκάφος;

Με άλλα λόγια ποια θα είναι η χρήση του;

Θέλεις να πηγαίνεις για ψάρεμα; Η για βόλτες&εκδρομές;

Στην περίπτωση του ψαρέματος η πιο κατάλληλη λύση είναι ένα ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟ σκάφος όπως το Karel 450 opencc,το οποίο μπορεί να σου προσφέρει αρκετούς χώρους για να έχεις μαζί σου ότι χρειάζεσαι ,αλλά και την ευκολία κίνησης.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να πηγαίνεις απλά για κάποιο μπάνιο ή για κάποια μίνι απόδραση η καλύτερη λύση είναι ένα ΦΟΥΣΚΩΤΟ ,όπως το Indigo 20. Τα φουσκωτά δίνουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία πλεύσης από ότι ένα πολυεστερικό σκάφος και θα σου προσφέρουν την άνεση που επιθυμείς στο κομμάτι της βόλτας.

 

 

 

2)Ποιο είναι το bugdet το οποίο είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις;

Βασικός παράγοντας σε οποιαδήποτε αγορά θέλεις να κάνεις στη ζωή σου.

Ταυτόχρονα με την έρευνα αγοράς που θα κάνεις ΠΡΕΠΕΙ να έχεις ορίσει το ποσό το οποίο θα επενδύσεις  και για να αποφύγεις περιττές σπατάλες αλλά και γιατί θα σε βοηθήσει στην επιλογή σου.

 

 

3)Ποιο είναι το επιθυμητό μέγεθος σκάφους;

Η συγκεκριμένη ερώτηση εξαρτάται και από άλλες ερωτήσεις που θα πρέπει να έχεις απαντήσει. Αρχικά το σημαντικότερο στην επιλογή μεγέθους είναι ο αριθμός των ατόμων που θα επεμβαίνουν. Επιπλέον , είναι αυτονόητο ότι το μέγεθος του σκάφους θα επηρεάσει και την τιμή του.

 

4) Αποθηκευτικοί χώροι

Θέλεις το σκάφος σου να έχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους η δεν σε αφορά;

Συνδυαστικά με το σκοπό για τον οποίο θέλεις να το αγοράσεις θα απαντήσεις και αυτήν την ερώτηση. Αν για παράδειγμα ψαρεύεις ,θα χρειαστείς  έξτρα χώρο ,οπότε η λύση του πολυεστερικού είναι για σένα ,καθώς τα πολυεστερικά σκάφη διαθέτουν περισσότερους χώρους.

 

5) Η κατανάλωση του σκάφους;

Σίγουρα αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες  όπως είναι το βάρος η το μήκος του σκάφους ,αν είναι πολυεστερικό η φουσκωτό.

Σε κάθε περίπτωση  όμως είναι κάτι που θα πρέπει να υπολογίσεις, ειδικά όταν επιλέγεις εξοπλισμό όπως τις μηχανές η κάποια  τεπόζιτα  που μπορούν να σου προσθέσουν βάρος στο σκάφος και να κόψουν ταχύτητα.

 

 Karel 450 open cc

 

 

 

Κλείνοντας ,θα λέγαμε ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να προσέξεις στην επιλογή του σκάφους και σίγουρα αν δεν γνωρίζεις καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον  ειδικό που μπορεί να σε κατατοπίσει ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Όπως και να έχει όλα ξεκινάνε από τη χρήση που θέλει να κάνει ο καθένας στο σκάφος του

Στη Vasiliadismarine θέλοντας να είμαστε δίπλα σου από την πρώτη στιγμή ,είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε αναλόγως .

Κάλεσε μας στο 2392073700 ή στείλε μας  email γράφοντας ΑΓΟΡΑ  και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σου για να επιλέξουμε  μαζί την μια  λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου.

Posted on 15-12-2023 First category 0 163

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog archives

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

QR code

Recently Viewed

No products

Μενού

Σύγκριση 0